SKRIBLERIER

  • 07.11.2016 - 11:28

Eller kriblerier om du vil... 

Det føles ut som en evighet siden jeg var innom her sist. Da jeg så nærmere på når det siste innlegget mitt ble publisert så var det en realitet. Det var faktisk en evighet siden sist. Hele 7 måneder. 

Guri land, så mye som skjer på et halvt år. Et år er jo ingen ting! 365 dager går så altfor fort. Det er jo snart ett nytt år for pokker. Jeg har lenge vært i tankeboksen på å begynne å skrive igjen. Jeg syns det er utrolig gøy og interessant å skrive. Det å formidle ting man ønsker å sette på dagsordenen. Det har kriblet litt for lenge i fingrene nå og jeg klarte ikke å motstå fristelsen lengre. Det er godt å få skriblet ned ting man undres på og tenker på. Uansett hva det enn måtte være. Og det er det jeg vil gjøre nå fremover. Skrive når det passer meg selv. Når jeg har noe jeg ønsker å formidle. Ikke fordi jeg vil ha 102 kommentarer og 2430 likes. Ikke fordi jeg ønsker å komme på noen toppliste, men rett og slett fordi jeg elsker å skrive. Fordi jeg har behov for å få ting skrevet ned og fordi jeg forhåpentligvis på en eller annen måte kan hjelpe et annet medmenneske på ett eller annet vis. 

// google
 

Vi er som regel i samme båt. Vi tenker ofte på de samme spørsmålene men er for redde til å spørre dem. Men ingen spørsmål er for dumme. Det er ihvertfall det jeg har lært av lærerne mine. Men mulig de kun sier det fordi at man faktisk skal tørre å si noe som helst. Så slipper man den kleine stillheten som oser igjennom klasserommet hver gang læreren spør om noe vi burde kunne. Men jeg har valgt å tro på lærer-visdommen. Så dersom jeg lurer på noe, så er det helt garantert at sikkert en eller annen person der ute også lurer på det samme. Uansett så er det veldig lærerikt å sette spørsmålstegn ved forskjellige temaer! 

Det er på høy tid å få startet skribleriene. 

Skriv en ny kommentar
hits