Decorate to easter

  • 31.03.2015 - 14:33

God dag, søtinger 

Idag tenkte jeg å drømme meg litt bort. Altså, her i huset er det eneste som kan minne om påske ett gult lys og to påske-egg. Ellers er det ikke påskepynt som står øverst på lista mi i år. Dette er første påsken, hvor jeg bor for meg selv. Derfor har jeg heller valgt å jobbe, fremfor å feste bort alle de stakkars kronene jeg har. Dette er nok også mye grunnen til at det overhodet ikke er pyntet til påske. Men jeg tenkte å kanskje gjøre det litt mer koselig her iløpet av dagen og kanskje feie over gulvet, siden jeg ikke har gjort det på en god stund. Jeg skal jo også være alene mye av påske og skal nok kose meg godt i mitt eget selskap. Kim skal på guttetur til en god kompis og de skal endelig skal firkløveren samles igjen etter gud vet hvor lenge. Så det unner jeg han veldig, det blir kjekt for han å være sammen med gutta i noen dager. 

Tenkte derfor i anledningen påskepynt å vise dere noen av de tingene jeg muligens ville kjøpt, dersom jeg skulle pynta til påske. Her er noen av mine favoritter.

1. Gul brikke  | 2. Kjøkkenhåndkle m/ kylling  | 3. Gul kopp  | 4. Happy putetrekk | 5. Påske egg | 6. Påskepynte-egg 

Ettersom jeg sov såpass lenge i dag, har jeg ikke fått gjort stort annet enn å kle på meg. Derfor må jeg nå ut i sola og nyte litt av det fine påskeværet jeg også. For idag har jeg nemlig friiiiii, så ubeskrivelig deilig! Kan ikke få sagt hvor mye jeg trengte en fridag idag. Det var herliiiig. Så er det på'n igjen imorgen og resten av påska. Gleder meg ubeskrivelig mye til de neste lønnslippene nå, for å si det sånn. Snakkes senere, nå må jeg stikke for å få gjort det jeg skal! 

Hva syns du om påskepynten? 
 

Ingrid 31.03.2015 kl.15:41

Så fine ting :)

Julie 31.03.2015 kl.16:01

Tusen takk Ingrid :)
Skriv en ny kommentar
hits