Happy easter, everyone

  • 30.03.2015 - 16:15

Hallo og riktig god påske! 

Regner med at det er mange som allerede er godt i gang med påskeferie? Kommet seg oppå hytta og sitter i solveggen, med en god pils i hånda og være stolt over de kilometerne man har gått. Det er vel livet, er det ikke? Jeg for min del skal kun ha fri imorgen, ellers skal jeg jobbe. Det er også grunnen for at det er så inni granskauen dårlig blogging fortiden. Jobben tar all energien min, samt inspirasjon og bloggliv.

Det blir ingen påske uten påske-egg og heldigvis har jeg en super snill mamma som kom å leverte et full stappa påske-egg med godteri. Nammmm, skal iallefall kose meg imellom slagene til jobbinga!
Vil ønske alle en riktig god påske nok en gang. Drikk masse kakao, spis en hel haug med appelsin, godt deg med massevis av kvikk lunch, gå mange kilometer på ski og kos fletta av deg! Det fortjener alle sammen og nyt det som er av fin vær, man vet aldri når det snur. Skal prøve å bli noe bedre på blogg-fronten slik at jeg får ut iallefall ett innlegg om dagen. I går hadde jeg rett og slett ikke tid og jeg fikk dessverre ikke ut noe innlegg. Jeg var på jobb, for deretter å reise rett på Gjøvik, og ha familie-bowling, noe som var ekstremt artig, selv om jeg ikke hadde helt dreisen på det akkurat igår. Kanskje kommer det noen bilder i løpet av kvelden, kan ikke love noe. Kos dere! 

Har du fått påske-egg av noen?  

elisebr 30.03.2015 kl.17:28

God påske :) Jeg får påskeegg av mamma og pappa på påskeaften :)

Julie 30.03.2015 kl.20:17

elisebr: God påske til deg også! :) Hurra, det har du fortjent!

Egeo 30.03.2015 kl.20:27

Ja jeg fikk av moren til kjæresten min igår. Håper du får en koselig påske

Julie 30.03.2015 kl.20:51

Egeo, så utrolig koselig! :)
Skriv en ny kommentar
hits