COKE ADDICTION

  • 17.03.2015 - 20:50

God aften darlings 

Har dere hatt en flott kveld så langt? Jeg har iallefall fått slappet godt av og blitt kokka mat til, så no more complaining fra min side! Det er jo så ubeskrivelig deilig å bli laget mat til og siden jeg ikke er en mester på kjøkkenet er det bare velstand i heimen da Kim står å traller og synger for seg selv på kjøkkenet. Den mannen der er herlig altså. Heldige meg som kapra han! I går overrasket Kim meg nok en gang med servert middag, han hadde stått og kokka mens jeg tok den berømte powernapen min og jeg ble superhappy da jeg våknet til ferdig mat på bordet.

Men jeg ble enda mer lykkelig og superdupermegahappy da han hadde kjøpt med seg to flasker glasscola. Cola er og blir det beste jeg vet om i hele verden og jeg er fullstendig avhengig av en dose av det hver dag. Det er min type avhengighet. Jeg har aldri røyka, aldri prøvd snus og den slags ting. Men cola - herlighet hvor mange liter jeg har hatt innabords av den typen drikke. Det er til å spy av bare ved tanken. Det er helt absurd hva man egentlig kan bli avhengig av. Dessverre går denne avhengigheten veldig utover tennene mine og de er veldig gule. Men jeg mååå bare ha det. Heldigvis er jeg blitt litt flinkere og drikker nå mer pepsi max og den slags. Søtsukkeret tar fullt og helt overhånd over meg og hver gang jeg ser enten en cola eller kun cola-etiketten så får jeg vann i munnen. Det er drøyt, men sant! Når det går for lenge imellom at jeg får i meg leskedrikk i form av brus - blir jeg bokstavelig talt dårlig. Kvalm, svimmel og uvel. Kun fordi kroppen min er vandt til å få den slags type drikke. Helsikes så irriterende og utrolig vanskelig å avvende seg det. Men jeg skal gjøre mitt beste for å klare å kun drikke brus i helgene! Wish me good luck 

Ååååh, herlighet. Cola for life sier jeg bare! My true love  Nå skal jeg se en episode av Madam Secretary før det bærer til sengs! Batteriene mine er for lengst utlada og jeg må derfor finne ladestasjonen min relativt tidlig idag. Ha en fin kveld videre, skjønne mennesker! 

Har du en avhengighet?  

Iselin Renée 18.03.2015 kl.22:07

ja jeg er også avhengig av cola, drikker zero varianten nå da men er jo ikke akkurat sunt for det hehe :)
Skriv en ny kommentar
hits