Serier du må se

  • 15.03.2015 - 15:14

Det er søndag idag, noe som for mange er en rolig dag. Mange bruker denne dagen til å innhente diverse serier de følger med på, som de før i uka ikke har hatt tid til å følge med på. Alle har sine favoritt-serier som de bare forguder og må se. Men det tar jo som regel slutt en eller annen gang, og da er det greit å få et innblikk i hvilke andre serier som egentlig finnes der ute. Det finnes jo så utrolig mange og det er vanskelig å finne "the one". Her er noen av mine favoritt-serier: 


Grey's er en serie jeg har fulgt i mange år nå og den skuffer aldri. Kjærlighetsdrama som mange andre serier, men på et annet nivå enn ellers. Leger som gjør sitt ytterste for å redde liv og som har det både tøft på jobb og privat. Mange intriger mellom dem og ofte oppstår det kjærlighet og gode vennskap. Dette er en serie du må se om du er glad i drama, kjærlighet, intriger, blod og de små marginene som finnes mellom liv og død. Home and away, en serie som har eksistert siden oldtiden. Haha, den har iallefall holdt på i mange mange år og så lenge jeg har levd kan jeg huske at denne serien har snurra på skjermen. Det er bare blitt et must å følge med på den. Det skjer ofte masse, men ofte også lite. Man blir helt forelska i byen og i folkene som bor der. Man befinner seg i en liten drømmeboble når man ser på den og man blir helt følelsesmessig innblandet. Ofte blir det mye latter og tårer når man ser episoder av denne serien her. Om du liker kjærlighetsdrama, familietrøbbel, ungdommer på let etter seg selv og generelt drama i hverdagen, er denne å anbefale! Du kan se serien på tv2sumo. Madam Secretary er en av de nyeste seriene jeg har begynt å følge med på. Og den er veldig spennende og lærerik. Tenk deg at en kvinne kan ha så mye makt, så mye tid til å utrette så mye og så stor viljestyrke. Kjempe imponerende for jenter å se en slik dame i aksjon. Det er ofte handlinger om krig mellom land og om hvordan utenriksministeren må gjøre drastiske valg for å få løst konflikter. Anbefales å se! Du kan se denne serien også på tv2sumo. 


Nikita omhandler drama, spenning, kjærlighet, fiender, drap, mordere, jakting og alt som omhandler det å være en agent. Det er en super serie som tar oss med på en reise gjennom en tøff jente sitt liv. Hun har vært gjennom mye og går gjennom ild og vann for de hun har seg nærmest. Hun stoler sjeldent på folk, men når hun først gjør det er hun en kjempe jente. Liker du å se røffe jenter i aksjon, som ikke legger noe mellom barken og veden? Ja, da er dette serien for deg. Jeg elsker slike serier og er helt in love! 


Orange is the new black er både nervepirrende, morsom og spennende. Den tar oss på en reise gjennom jenters liv i fengsel, noe som er nokså spesielt i seg selv. Intriger mellom de innsatte, ansatte og seg i mellom. Masse å lære seg ved å ta en titt på denne. Det er en serie uten om det vanlige og man får et innblikk i et helt annet liv enn det man er vandt til. Noe som er veldig spennende. Vil du se hvordan det er å være jente innenfor murene? Så er dette en flott serie å få nettopp et svar på hvordan dette er og hvordan det oppleves. Kan være noen sterke scener, men ikke verre enn at man takler å se det. Den er å se på netflix! 


Pretty little liars er alle jenters drømmeserie. Spenning, drama, kjærlighet og et vennskap som man kan drepe for. Dette er en serie som faktisk gutter også er interesserte i, men aller mest er det jenter som ser på den. Ikke noe rart, siden det omhandler veldig mye kjærlighetsdrama. Det er spenning fra A til Å og man blir fullstendig hekta og klarer ikke å slutte å se på episode etter episode. Man kan sitte i timevis uten å bli lei. Anbefaler virkelig alle jenter til å følge med på denne godbiten her! Jeg ser den på netflix og er heeelt forelska. 


Revenge er en serie der man forstår at serien omhandler hevn. Hevn i mange slags former, men mest av alt om familie. En spenningsfull serie som byr på litt av alt. Super kjekk serie som man absolutt burde få med seg. Kjærlighetsdramer er ofte et tema og det er et valg mellom det å stole på folk eller ikke. Det er spenning for fulle mugger og man klarer ofte ikke å ta øynene i fra denne serien når man først har startet å se på den. En sterk kvinne er hovedpersonen i denne serien og jeg har skikkelig sansen for henne. Mange tøffe kamper hun må ta og en indre kamp om hvor langt hun er villig til å gå for å skaffe hevn over sin egen familie. Anbefales! 


Håper du fikk lyst til å se på noen av dem, dersom du allerede ikke har sett dem. Det er jo mange som er ganske kjente, slik at det er stor sjanse for at du allerede er fast følge av serien. Prøvde å gi noen tips om hva serien handlet om, uten å fortelle for mye, noe som ikke var så veldig lett, men håper det falt i smak. 

Har du allerede sett noen av dem? 

Stina Ueland 15.03.2015 kl.15:46

Ser på flere av disse selv, men de er nok mer en guilty pleasure :) Er veldig glad i komiserier og krimserier, og mine favorittserier for tiden er; True Detective, Top of the Lake, Game of Thrones, Friends, Modern Family, Parks and Recreation, og Modern Family. Ha en fin søndag videre :)

Egeo 15.03.2015 kl.16:35

Madam Secretary har jeg faktisk ikke hørt om, takk for tips

Kristine Hagen 15.03.2015 kl.17:56

har sett orange is the new black og pll elsker de!
Tusen takk for herlige tips.^^

Jegskriveromhverdag 15.03.2015 kl.18:33

Orange is the new black er veldig bra! : )

Emma Olsen 15.03.2015 kl.21:51

Ohhh elsker Grey´s Anatomy ! Driver å ser hele serien på nytt! :)

Julie 15.03.2015 kl.22:37

Helt enig med deg Bloggen! :) Den er rå!

Julie 15.03.2015 kl.22:37

Versågod Maren Helgemo! Håper noen av dem falt i smak :)

Julie 15.03.2015 kl.22:37

Elsker dem jeg også Kristine Hagen! <3

Julie 15.03.2015 kl.22:38

Versågod Egeo! :)

Julie 15.03.2015 kl.22:38

Takk for tips Stina! :- )

Julie 15.03.2015 kl.22:38

Blir aldri lei Emma Olsen! :)
Skriv en ny kommentar
hits