March following

  • 11.03.2015 - 18:15

Jeg er en sucker for weheartit og jeg vet at mange titalls andre mennesker er det samme. Jeg tror at mange bloggere finner masse inspirasjon på denne siden/appen og jeg ville derfor dele tre fantastiske brukere med dere. Disse må dere sjekke ut. De gir meg sykt mye inspirasjon og jeg håper du får det også! Jeg er blitt veldig inspirert av bloggeren Kristin som gir andre tips om sine egne inspirasjonskilder og jeg vil gjerne gjøre det samme. Om alle deler sine inspirasjonstips vil man aldri gå tom for inspirasjon og ingenting i verden er bedre enn nettopp det å være omringet av bøttevis med inpirasjon! Denne brukeren byr på masse flotte bilder og fargerike seanser. Alt i fra havet, til ballonger til flotte bilder fra interiør og husholdning. Kjempe bra blanding av alt egentlig og man får masse inspirasjon ifra disse bildene. Dersom du mangler inspirasjon ikke vet hvor du skal starte å lete, så er dette stedet å starte. Bøttevis av inspirasjon fra morgen til kveld. Sjekk ut bildene og se selv. Dette er en must follower. 
Denne brukeren er også flittig i bruk av fargerike bilder og gir masse energi og inspirasjon. Blomster, bilder av havet, frokostbilder og masse annet er å finne hos denne brukeren her. Anbefales på det sterkeste. En god blanding av masse som gir inspirasjon slår aldri feil. Det finnes ikke et fast mønster i bildene og det liker jeg kjempe godt. Det blir liksom litt av alt og det er jo ikke noe som er bedre enn det! 
Denne brukeren gir oss masse jente-inspirasjon, noe som er elskbart i seg selv. Alle jenter trenger masse inspirasjon og da er denne brukeren der for å hjelpe deg. Alt fra fashion, til sminke til generelle jentebilder som bare får deg til å elske at du er jente. You go girl! Massevis av flotte bilder som får deg til å elske livet og ikke tenke på alle negative sider det er ved å være jente. Denne brukeren får deg til å elske kjønnet du er og det er virkelig beundringsverdig i seg selv! 


Fant du noen du vil følge? 

SUNNIVA 11.03.2015 kl.19:39

så mye fin inspo! :)
Skriv en ny kommentar
hits