Go for the right one

  • 09.03.2015 - 12:10

Hei dere <3 

Idag tenkte jeg å slå til med et innlegg som omhandler kjærlighet. Jeg kan selvfølgelig bare reflektere til mine egne ønsker og erfaringer. Men jeg håper og tror at det er mange som kan kjenne seg igjen i det jeg forteller. Er du klar? Okay, let's go..

For noen år tilbake, altså de årene jeg var ung og vill. Da jeg var 13-17 år og trodde at jeg kunne erobre hele verden på egen hånd. Festet så til de grader og kom hjem drita hver jævla helg. Du husker de helgene? De helgene der du dro ut for å ha det knakende gøy og kom hjem igjen uten å huske noen verdens ting? Det er ofte rundt disse tider man gjør alt det dumme som man ofte angrer på resten av livet sitt. Man tar gjerne med seg en eller to fyrer hjem eller omvendt for den del, roter litt og finner ut at det egentlig handlet bare om sex alt sammen. Det er i disse årene man finner ut hvordan det egentlig fungerer. 

For min del har jeg hatt med meg fyrer hjem. Og jeg har også vært hjemme hos fyrer. Men jeg har aldri hatt sex med dem. Jeg var av den typen som ble kalt luremus. Kanskje ikke fullt så rart i etterkant når jeg tenker over det. Men ofte er gutter veldig på'n og prøver iherdig og imponere og da fikk jeg alltid en faen i meg. Altså jeg på den tida var livredd for å ha sex, dette var et endeløst kapittel og jeg trodde ofte at jeg kom til å dø som jomfru. Jeg har ofte irritert meg grønn over de fyrene som tror så inderlig at vi kom til å have i seng sammen etter en kveld ute på byen. Så jeg er ikke stolt over å være en luremus, for det er jo overhodet ikke snilt. Men jeg er i hvertfall mer glad over å være luremus enn å være den som har høvla over alle. 


Etter alle disse hjemturene hos gutter og det å ha gutter hjemme hos meg fant jeg ut av et og par ting. Jeg hadde vært dødsforelska i et par stykker, men fremdeles så var tanken på et forhold heeeelt blåst. Det kunne ikke falle meg inn å være i et forhold. Ikke overhodet. Jeg var den jenta som elsket singellivet og gjorde så og si alt jeg kunne for å fortsette å ha det. Jeg har selvsagt hatt de "vil du være sammen med meg-forholdene" ifra barneskolen og ungdomsskolen og det er ikke et lite antall av dem. Men du vet hvordan det er å være ung og forelsket? Det er jo ikke ekte kjærlighet.

I en alder av 18 år begynte jeg å skjønne at det egentlig er ganske ensomt å være alene. Man så flere og flere mennesker begynte å finne seg noen og det stakk litt i hjerterota å se at andre på min alder hadde allerede vært sammen i både 1 og 2 år. Men for meg var fremdeles tanken på et forhold helt uaktuelt. Jeg hadde i dette tidsrommet begynt å snakke veldig mye med en gutt.  Det var egentlig bare på spøk at jeg to år på rad hadde skrevet en facebook melding der jeg gratulerte han med fødselsdagen hans. Vi visste bare hvem den andre var, i og med at vi er ifra samme kommune, men stort mer visste vi ikke. Vi var heller ikke facebook-venner, men vi hadde felles venner som gratulerte han og dermed fikk jeg bare lyst til å gjøre det samme. Sånn helt random. Jeg har vært av den typen som ofte gjør sånt. Randome-ting. Uansett. Vi begynte å snakke ganske ofte og etter hvert så begynte vi å skjønne at vi kanskje passet ganske bra sammen. Sånn på ordentlig. Vi hadde de samme hobbyene, likte det samme og forsto hverandre ekstremt godt. Dette var også på et tidspunkt der jeg hadde det vanskelig på grunn av mange følelsesmessige knekker og hadde helt og holdent gitt opp søken etter kjærlighet. 

Da vi var ute på fylla snakket vi litt med hverandre, men begge var egentlig for flaue til å snakke med den andre så det ble ikke helt det store.  Da jeg var ute på fylla, så og si hver gang, hver helg, ringte jeg til han og snakket om alt mellom himmel og jord. En gang like etter at vi hadde snakka litt sammen var vi begge på fylla, men på forskjellige steder, på forskjellige plasser, men møttes tilfeldig utenfor Rimi på Fåvang. Der ble jeg da med han gutten og 2 andre gutter til Ringebu og vips så var jeg blitt med han hjem. Det ene førte egentlig til det andre og etter 9 mnd med masse facebook-samtaler og telefonsamtaler og fyllprat, så bestemte jeg meg for å satse på han. Han var veldig klar på at han ønsket å være sammen med meg, men jeg som vanlig holdt tilbake. Men det kom bare et tidspunkt der jeg lot slipp på alle de andre drittsekkene som før hadde knust hjertet mitt og tok en råsjans på at dette var den rette. Og jeg angrer ikke. Nå 1 år og 7 mnd og 4 dager etter er vi fremdeles sammen. 

Og jeg kunne ikke vært mer lykkelig enn det jeg er når jeg er med han. Det er jo selvfølgelig samboeren Kim vi snakker om. Han gjør meg så lykkelig, hver dag og jeg er like forelska, nesten mer nå enn jeg var for 1 år, 7 mnd og 4 dager siden. Hver dag lærer man noe nytt om hverandre og det er så spennende. Tilværelsen som singel er helt vidunderlig og det er en tid der man tror man skal finne seg selv og få mest mulig ut av livet sitt. Der tar man grådig feil. Iallefall for min del. Jeg fant meg selv i det øyeblikket jeg valgte å satse på Kim. Sammen med han har jeg selv lært meg selv og kjenne og det er helt magisk! 

💏💋❤❤
Så hele poenget med dette livslange innlegget er. Kjære gutt eller jente. Om du enda ikke har funnet den rette for deg, ikke fortvil. Det er når du minst venter det, det kommer noen og tar fullstendig pusten fra deg. Jeg har hatt mange kjekke gutter etter meg som har villet ha meg, men det er ofte på grunn av sex. På det tidspunktet Kim og jeg snakket var det flere som likte meg og jeg måtte dessverre knuse litt av hjertene deres ved å fortelle at jeg satset på Kim. Men jeg anger overhodet ikke på det. For nå vet jeg at Kim er den som var det rette valget å ta og jeg har lenge visst det. Så om du har mange som liker deg, eller noen du ønsker å satse på som du er helt sikker på er en for deg. En som vil ta vare på deg, være der for deg uansett hva og som du faktisk kan se deg en framtid med - ikke nøl! Si hva du føler eller vis det og kanskje du blir overrasket over at følelsene muligens er gjensidige. Ikke gå for den kjekkeste gutten, eller den heiteste dama. Gå for det menneske som har opplevd ting og som har et ektefølt hjerte. Gå for dem som viser omsorg og omtenksomhet. Det er de som står ved din side livet ut! 


Kjente du deg igjen i noe av dette? 

Skriv en ny kommentar
hits