Happy weekend

  • 06.03.2015 - 12:58

Endelig er det fredag, men for meg føles det ut som en ny mandag. Med tanke på at jeg har vært på cruise og at det derfor føltes ut som at det var helga mi. Men man skal aldri klage på fredager. De er så herlige og deilige! Selv om jeg har senvakt i dag og tidligvakt på søndag, skal jeg alltids klare å kose meg gløgg ihjel uansett. Nå sitter jeg i stua hjemme på Fåvang og nyter stillheten. Den eneste lyden jeg hører er knitringen i peisen og det skal man overhodet ikke klage på. Det er så deilig å ha det så stille rundt seg. 

GOD FREDAG 

Følte meg som en mor da jeg sto opp til lillebroren min, Ørjan idag for å sende han videre på skolen. Han skulle på skitur idag og jeg hjalp han derfor med diverse forberedelser. Han gjorde en hel del selv også, men jeg måtte hjelpe han å helle kakaoen oppi termosen, noe som ikke var bare bare. Halve kakaoen så og si, kom vel mer utenfor enn oppi, men han fikk heldigvis med seg noe på turen da. Hehe. 

Nå skal jeg bare nyte stillheten og samværet med Akira, som er så koselig og ikke minst sosial at hun ligger på soverommet og later seg, mens jeg sitter i stua. Koselig å reise på besøk til sånne. Neida, stakkars liten. Hun er jo så nydelig at det  går ikke an å bli sinna på hu. Vi kommer til å storkose oss resten av helga uansett, derfor skal hun få hvile seg masse før den tid.  

Som sagt så kommer flere innlegg fra Kiel-turen om få strakser, må bare få til noen bilder og diverse ting før de kan bli published.

Setter pris på om du skriver hva du vil se av fremover her på bloggen. Da blir det lettere å finne på ting å blogge om når man har noen temaer å forholde seg til. Er du en sucker for kjærlighet, hat, forelskelse, sex, fashion, makeup, outfit, sorg, eller  er det andre ting du brenner for? Skriv det i kommentarfeltet og jeg vil lage innlegg om de nevnte temaene. 


Hva skal du gjøre i helga?  

Egeo 06.03.2015 kl.13:43

Skriv gjerne om sminke og kjærlighet. Håper du får en strålende helg.

Julie 06.03.2015 kl.13:45

Takk for tips Egeo! Skal prøve å få til noen bra innlegg om disse temaene :) Ha en strålende helg du og!
Skriv en ny kommentar
hits