NETTHETS - internetts stygge sannhet

  • 02.03.2015 - 16:22

God ettermiddag 

Er det ikke bare så vanvittig frustrerende å se andre mennesker snakke stygt til hverandre på nett? Folk kommenterer virkelig stygge ting til andre mennesker. Mennesker de ikke kjenner en gang. Dette er for meg helt forferdelig grusomt å tenke på. Jeg forstår det bare ikke! Hvordan får folk seg til å skrive kommentarer som "Har du sett deg selv i speilet i det siste, hvor stygg og fæl du egentlig er?". Hvor koselig er det å få slike kommentarer da? Herregud, jeg blir bare så frustrert av sånt.


Om det er på nett eller face2face, det har egentlig ingenting å si. Vedkommende som får denne kommentaren vil ta det til seg og bli ekstremt lei seg. Er det liksom moro å gjøre andre folk lei seg og få dem til å føle seg som en dritt? Jeg har aldri skjønt greia med det å kommentere stygge ting på andres blogger eller bilder, eller hva det nå enn måtte være. Et godt ordtak jeg har valgt å følge er "har du ikke noe koselig å si, ikke si noe i det hele tatt." og så enkelt er det faktisk! Det faktum at du kanskje blir forbanna provosert over en blogger du ikke kjenner, men som du selv hver jævla dag velger frivillig å klikke deg innpå og bare kjenner at du blir så provosert at du må kommentere noe stygt, det er vel ikke bloggeren sin feil? Du har selv valgt det, helt frivillig å gå inn på denne personen sin blogg! 

Dersom du blir så forbanna provosert over det denne personen skriver eller legger ut i form av bilder og tekst, så for all del ikke klikk deg inn på bloggen da. Ikke skriv inn linken og trykk enter. Drit heller i det og gå videre med livet ditt. For meg er dette helt ubegripelig at det skal være så fordømt vanskelig. Føler man seg liksom så mye bedre da, når man har fått andre til å føle seg rævva? Nei, jeg tror egentlig ikke det. Jeg tror man føler seg like rævva selv, etter man har postet kommentaren. Og hva er da vitsen?Om det er sånn at du faktisk er veldig langt nede i ditt eget liv og har hatt det tøft og er fullstendig konsentrert på å få alle andre til å føle seg som deg. Da har du tatt rimelig feil av hva livet handler om. Selvfølgelig er det ekstremt kjipt at du har det tøft og vanskelig, men for all del ikke dra andre ned i gjørma sammen med deg. Skaff deg hjelp fra venner eller profesjonelle og få orden på livet ditt. Ikke vær så urettferdig at du vil at andre skal lide samme skjebne som deg. Du vil da ikke at andre skal føle samme smerte og tomhet som deg? Du vil jo at de skal ha det bedre enn deg! 

Kan ikke bare mennesker lære seg å unne andre folk noe bra? Lære seg den egenskapen om å ønske andre mennesker alt godt? Både kjente og ukjente. Det har faktisk ingenting å si. Det er å være et bra menneske! Det er å ha det godt med seg selv. Det å glede andre mennesker, gjør veldig mye med en selv og det er nettopp dette som alle mennesker burde lære seg å gjøre. Glede andre. Det kan være en setning, en handling, en gave eller overraskelse. Det skal ikke så mye til! 

Hovedpoenget mitt med dette innlegget er; drit nå i hel**** og skrive så stygge kommentarer til hverandre! Mann deg opp og hvis hvilken fantastisk person du egentlig er. Dersom du enda ikke har lært deg å unne andre mennesker godt, lær deg det! For det er ingenting her i verden som er vakrere enn å se et annet menneske unne andre godt! Verden ville vært et mye bedre sted, dersom menneskene på denne planeten kunne gjort nettopp dette! Det å skrive at vedkommende er flott, vakker og ønske dem en fin dag. Er ikke det koselig da? Det er jo bare helt fantastisk å se andre unne andre mennesker vell og lykke her i livet. Så bli den personen som gjør nettopp det. Uansett hvilken person dere bestemmer dere for å bli, IKKE skriv eller si stygge kommentarer til mennesker. Bekjente eller ukjente. Dere vet aldri hva en liten kommentar gjør med ett menneske og hvilke konsekvenser dette vil føre til. Tenk deg om to ganger før du både sier og skriver noe til et annet medmenneske. 


Vær gode mot hverandre og ønske hverandre alt godt!Hva er dine meninger rundt netthets?  

Skriv en ny kommentar
hits