Mandager til å like

  • 02.03.2015 - 15:13

Hallo og god mandag! 

Er det ikke flott å starte en mandag med litt positiv energi? Da man gir etter for den ukentlige mandags-følelsen og tenker at det faktisk ikke er helt gærn't at mandagen er kommet. Mandager er litt sånn man gjør det til selv.  Idag våknet jeg opp, riktig nok med friskt mot og var utrolig nok ganske så uthvilt. Igår kveld klarte jeg faktisk å legge meg tidlig. Gikk i seng rundt ni, sovnet vel ved halv elleve tida. Rundt der. Men allikevel, jeg prøvde og jeg fikk igjen for det idag. Ikke fullt så jævlig å stå opp da man har lagt seg noen lunde dagen før. Derfor må jeg prøve å holde dette gående nå, slik at jeg kommer meg inn i en god rytme. 

Har også vært på jobb idag og hatt en ganske ålreit dag. Rolig i forhold til andre dager og godt var det. Sier aldri nei takk til en rolig start på uka! Her kommer litt inspirasjon for den som ikke har hatt en fullt så bra og fin mandag som meg! Hold motet oppe. Fredagen er her før du vet ordet av det.Nå skal jeg crushe meg ned på sofaen, slappe av litt og se om det er noe spennende å se på, før jeg går i veien og kokker mat til mannen kommer hjem fra jobb. Alltid deilig å få ferdig mat da man har jobba, så tenkte å diske opp med noe så svært som pølser og spaghetti, ettersom vi er begge spaghetti elskere! 


Hva skal du ha til middag? 

Charlotte 02.03.2015 kl.15:24

Hei:) kom over bloggen din og tenkte jeg måtte legge igjen en liten hilsen. Du skriver veldig godt og har utrolig fine bilder:) setter pris på om du vil titte innom min blogg også:) blir veldig glad om du legger igjen ett lite spor etter deg:)

Www.pourfemme.blogg.no

Klem

Julie 02.03.2015 kl.15:28

Hallo Charlotte! Så koselig av deg å poppe innom for å legge igjen en slik søt kommentar. Så klart skal jeg titte innom din blogg også og i tillegg legge igjen noen spor etter meg!

Ha en fin dag :) Klem fra meg
Skriv en ny kommentar
hits